Man kanske vill blogga även om man inte har någon specifik hobby. Då blir det en mer personlig blogg om vardag, tankar och värderingar. Även om bloggen kan vara svårare att hitta just för att den inte är nischad, så finns det några tips för att få läsare till sin personliga blogg.

Var just personlig

Eftersom du bara skriver om din vardag är det viktigt att fånga läsaren på något sätt. Ett tips är att vara personlig. Låt läsarna veta vem du är, vad du tycker och tänker och hur du mår, vad du har för drömmar och förhoppningar.

Var öppen

Idag är det skrämmande viktigt att framstå som överlycklig och superstark 24 timmar om dygnet. Men så ser nog ingens liv ut i verkligheten. Med din blogg kan du beröra människor och låta dem veta att de inte är ensamma. Bryt normen och var äkta och ärlig i din blogg, chansen är stor att folk känner igen sig och relaterar, och då återkommer de gärna.

Visa bilder

Även om du inte gör något särskilt är det roligt för läsarna att se vem du är och hur din vardag ser ut. Bilder är alltid viktigt i en blogg.