Det är många företagare som just nu känner att det vore skönt med mer pengar på bankkontot, både på företagets konto och på det privata. Oavsett läget i världen, så kan du redan idag använda bloggen för att kunna tjäna mer pengar åt företaget.

Mer pengar nu

För många, både privatpersoner och företagare, har coronakrisen gjort vardagen mycket jobbig. Då vill du naturligtvis kunna tjäna mer pengar. Det är skönt att ha en backup ifall något händer. Om du är företagare vill du naturligtvis kunna fortsätta driva ditt företag. Oavsett vilket slags företag som du har, och om du har problem eller behöver investera för att du säljer för fullt, så kan du alltid ta ett fördelaktigt företagslån hos qred.com/se/, så har du pengarna på bankkontot redan idag.

1# Marknadsför företaget och få fler kunder

Du kan använda en blogg för att få fler kunder och på så sätt öka företagets omsättning. Bloggen är ett enkelt verktyg för att nå kunder. Du ska använda bloggen för att dra besökare till ditt företag, inte primärt göra reklam för dina produkter och tjänster. Principen som du utgår ifrån är att du skriver artiklar kring frågor som dina presumtiva kunder kan tänkas fråga. Utgå från dig själv: När du har ett problem eller en fråga så går du ut på nätet, söker, och läser artiklar som ger dig svar på din fråga. Är du till exempel frisör så kan du skriva om olika hårtyper eller hur man gör snygga vardagsfrisyrer. Ge bort information och kunderna kommer att upptäcka dig.

2# Onlinetjänster: Webbshop, digital konsultation eller coaching

Använd din blogg och sajt som en förlängning av ditt företag. Just nu växer nästan allt som sker online, vilket gör att det är klokt att satsa trots coronapandemin. Kan du sälja produkter i en webbshop? Eller erbjuda konsultation via Zoom eller Skype? Du kan också skapa e-filmer och sälja. Om du har en sportaffär kan du sälja coaching online för personer som vill komma i form. Bara fantasin sätter gränser.